duminică, 13 aprilie 2014

Râzi şi câştigi videoclipuri cu animale

Nu ştiu ce se întâmplă cu grila de programe a postului Prima Tv, dar sincer nu sunt mulţumit deloc. Nu că aş fi fost un telespectator fidel al postului... dar au propus recent nişte emisiuni care se vor de umor, dar umorul cască rău şi adoarme până să ajungă la noi.

Ştirile Times New Roman... nu sunt toate lipsite de haz, dar majoritatea sunt rateuri. La Epic Show am văzut că ipochimenii făceau mişto de un ins fără dinţi în gură şi puţin dus (puţin mai mult). Un om al străzii, care n-a avut norocul să se nască într-o ţară civilizată. În loc să i se ofere ajutor sau măcar să fie lăsat în pace... societatea asta îl aduce la televizor ca să se simtă proştii superiori. Umorul trebuie să fie decent şi ironia să atace aspecte ale vieţii cu adevărat relevante (politicieni sau oameni pretinşi de cultură, lideri de opinie cu păreri cretine sau oameni apreciaţi pe nedrept - pe nenea acela nu-l respectă nimeni!). Oricum Epic... fail frate! În plus, or să-l readucă pe Bendeac ca să guiţe precum descreieraţii pe scenă. Fantastic!

Despre vechea Cronică... căreia i se spune a cârcotaşilor... nu mai încape nicio îndoială că e o chestie antică şi fără haz, la care se uită doar adolescenţii care au complexe culturale. Pentru că ei chiar cred că show-ul ăla banal şi ridicol atacă nonvalorile. Hrubaru ăla şi aşa-zisele lui cadouri întruchipează o rubrică tristă de tot... cea mai tristă! Nu mă miră deloc că unii nu-l bagă în seamă. Nici nu merită! Vine şi Alexa care întreabă lumea pe stradă cine a dat replica aia celebră "Hasta la vista, baby"... şi totul e perfect.

Şi mai e şi Râzi şi câştigi. Am observat că seamănă din ce în ce mai tare cu o emisiune de pe Animal Planet - Planet's Funniest Animals. Numai că e prezentată de Dan Finţescu şi nu de un american. Mai are şi câteva momente de "Copiii  fac lucruri trăsnite" în combinaţie cu un fel de Ridiculousness mai soft... dar predomină animalele care fac tâmpenii pe comentarii româneşti. Multe din ele slăbuţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu