luni, 3 martie 2014

Micul Buddha a făcut o călătorie cu Racheta către planeta snooker

Ding Junhui aduce mult cu Buddha! Are chipul inexpresiv al unui om care meditează... e într-o continuă transă. Mai ridică din când în când câte o sprânceană să anunţe că e totuşi acolo, dar se întoarce foarte repede în lumea lui interioară.

Începând de după-amiaza trecută până... nu foarte târziu în noapte a fost dăscălit cum se cuvine de către Ronnie O'Sullivan în taina mânuirii tacului la masa verde. A avut şansele sale să aranjeze altfel tabela de scor în prima parte din meci, dar a intrat la pauză cu un handicap de 6 frame-uri (7-1).

Cele două break-uri consecutive din partea a doua a partidei - până la 7-3 - au mai spălat din păcatele ratărilor de la început. Din păcate, n-a dat nicio clipă senzaţia că poate să îi facă probleme lui Ronnie.

Ţin minte că am scris despre tabloul Apus de carieră în ceea ce-l priveşte pe The Rocket. Numai că el şi-a încheiat cariera aceea, iar acum a luat-o de la capăt. De data asta mai bine decât în tinereţe! Cu mult mai bine... Domină absolut orice adversar! Din toate punctele de vedere.

P.S. Marius Ancuţa: "Reformulez... break-ul continuă..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu