miercuri, 20 noiembrie 2013

ŞOCANT! Echipa naţională nu m-a dezamăgit!

Da, da! Exact cum scrie în titlu. Echipa naţională a jucat suficient de prost încât să rateze calificarea la Mondial... exact lucrul pe care mă aşteptam să-l facă.

Asta pentru faptul că „ai noştri” au rămas la stadiul de copiii care joacă în curtea şcolii: îndrăgostiţi de minge, o cară până în dreptul coechipierului şi o pasează abia când sunt siguri că acel jucător e capabil să aibă la fel de multă afecţiune pentru balon ca el însuşi.

Pe Tănase cred că l-am zărit odată  lovind dintr-o atingere. Şi pe Maxim lăsând mingea să treacă în dreapta pentru ca Măţel să centreze aiurea. În rest, „băieţii” înfigeau capul în gazon şi voiau să ne demonstreze că ştiu cu minge între doi-trei jucători greci.

Rezultatul? 1-1, după ce adversarii au înscris în ambele porţi! România n-a fost în stare să facă aşa ceva. Când Latovlevici a trimis mingea către înaltul cerului poate dă Isus cu prostul în ea... comentatorul a fost nevoit să admire „un şut pentru moralul tribunei”!

Merita România să se califice la Mondial? Nu. Merita Grecia? Nici atât. Totuşi, prin comparaţie cine ar fi meritat mai mult calificarea? Evident că: bicolorii... alb-albaştrii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu