sâmbătă, 19 mai 2012

Continuăm împreună... cu cine?

Ieri, tata mi-a adus materialele electorale ale USL Brăila. Ne spun că PSD-iştii de la cârma oraşului n-au avut timp să încheie cu bine proiectele în primul mandat (ce-i drept s-au apucat să scurme toate străzile principale ale Brăilei în ultimul an şi să facă traficul infernal, că doar atât îi poate duce capul...) şi că dacă-i vom vota au o listă de priorităţi.

Adevărat este că, din punctul meu de vedere, au ales cel mai profesionist mod să se promoveze. Deşi... nu ştiu dacă asta va ţine la români! Cei care se ocupă de imagine au făcut o treabă bună pentru o ţară în care oamenii aleg idei, nu gargară! Eh, dar lasă că, deşi în ceea ce priveşte flyerele stăm bine, domnu' Stancu (dacă e adevărat ce scrie aici) compensează nemaipomenit cu mentalitatea sa comunistă, specifică şi lui Băsescu... cel care avea un război de dus cu presa!

P.S. Domnu' Stancu!!!!! Nu aţi răspuns la întrebarea pusă de Diacomatu!!!!! Taman domnia voastră (vorba aia cu puterea de a închide un ziar) să vă temeţi de nişte lămuriri?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu