sâmbătă, 21 aprilie 2012

Stephen Hendry - debutează în competiție cu un 147!

A început Campionatul Mondial de Snooker! Și ce zi! Stephen Hendry - cel de care istoria nu va uita niciodată - a produs emoții publicului care-l susține ca în vremurile sale de glorie! Nu numai că l-a surclasat clar în prima sesiune a meciului de debut pe Stuart Bingham (aceasta încheindu-se 8-1 - iar câștigătorul meciului e cel care ajunge primul la 10!), dar a reușit și un break maxim! Este a treia reușită a sa la Crucible și a 11-a a carierei. Îl egalează astfel pe Ronnie O'Sullivan...


Pentru BBC, Hendry a spus: „Încă mai am un meci de câștigat, dar acest break maxim a fost probabil cel mai important din toate. E absolut fantastic să reușesc pentru a treia oară asta la Campionatul Mondial.”

P.S. Dacă trece de Bingham, ceea ce e foarte probabil, va juca fie împotriva lui The Penguin (John Higgins) sau contra membrului marcant al Triadelor Chinezești (Liang Wenbo). Vom vedea în noaptea asta!

P.P.S. Hendry s-a arătat nemulțumit de fiecare dată când a greșit vreo lovitură... nu neapărat pentru a-l ține pe Stuart cât mai mult în scaun, pentru a nu-i da șansa să devină periculos. A făcut asta pentru că iubește cel mai mult Campionatul Mondial și dorește să rămână aici cât mai mult timp! Să simtă publicul de aici cât mai mult posibil... iar comuniunea asta nu se poate realiza cât timp e în scaunul de așteptare, ci atunci când e la masă... și arată tuturor că încă știe cu tacul, deși în ultima vreme nu a mai reușit să ajungă în fazele finale ale competițiilor. Iar acum a venit chiar din calificări... E și ceva orgoliu în gestul său... e până la urmă Regele de la Cricible!

P.P.P.S. Mâine e și finala de tenis a Mastersului de la Monte-Carlo. Și protagoniștii... sunt... ghici ghicitoarea mea? Logic: Nadal și Djokovic... Abia aștept!!! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu