sâmbătă, 31 martie 2012

On Fire să fii, baftă să ai!

Stephen Maguire a reușit ieri să câștige în fața lui Ronnie O'Sullivan. Dar în ce mod? În frame decisiv, prin repoziționarea bilei negre... și cu o lovitură absolut norocoasă la respectiva bilă, care a coborât cuminte în buzunarul de mijloc. L-a lăsat și pe Ronnie cu gura căscată, iar noi știm că pe Ronnie nu-l poate lăsa cu gura căscată decât Ronnie O'Sullivan!


P.S. Ding are șansa ca de ziua lui - 1 aprilie (să te naști de ziua păcălelilor!) - să câștige la el acasă. După ce l-a făcut pe Mark Selby să doarmă rău și să-și sucească gâtul în cearceaf, după ce l-a întors de la 4-0 pe Ben Woollaston... și l-a prins pe Ali Carter în zi nefastă... mai are doar un hop până în finală. Întrevăd o finală între el și Maguire, dar să așteptăm meciurile de azi!

Update: Se pare că nu am avut dreptate! Dacă Stephen Maguire l-a învins pe obositul Stephen Lee, Ding... nu a reușit să facă față testului de anduranță impus de Peter Ebdon. Lee... se pare că a fost atât de fericit că a câștigat meciul cu Judd Trump (freză!), încât nu a reușit să mai doarmă deloc! Nu-i nimic a recuperat câteva ore... pe scaunul de joc! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu