marți, 13 aprilie 2010

cică dorm ca un ceşetor!

Cersetorul Incapatanat

Cersetor incapatanat? Daca dormi pe o parte, cu ambele maini in fata ta, pozitia ta poate fi interpretata fie ca una de cersit, fie ca una de rugaciune. Totusi, pozitia cersetorului nu prea are nimic a face cu cersitul sau cu tendinta de a tanji dupa ceva.

Se presupune ca cersetorii sunt oameni deschisi, dar destul de suspiciosi. Oamenii care dorm in aceasta pozitie nu sunt genul care ar crede orice citesc sau aud, motiv pentru care sunt foarte greu de pacalit. Asa ca, daca sotia ta doarme ca un cersetor incapatanat, nu te apuca sa-i explici ca ai fost la o sedinta foarte lunga, daca tu de fapt ai fost la bowling cu amicii. Te va “citi” imediat.

Trasaturile lor caracteristice sunt cinismul si o foarte, foarte mare incapatanare. Cand isi fixeaza o idee, nu se vor lasa induplecati nici cu un milimetru. Chiar si atunci cand sunt constienti ca nu au dreptate!

Totusi, pe de alta parte, sunt foarte meticulosi si atenti cand vine vorba de luarea unei decizii, pentru ca natura lor suspicioasa ii motiveaza sa sa se gandeasca de cel putin trei ori inainte de a lua o hotarare. Si aceasta este si cauza faptului ca se inseala foarte rar, lucru de care sunt cat se poate de constienti… cumva descrierea asta iti aminteste deja de cineva?

Trasatura lor pozitiva este ca nu sunt foarte iritabili si sunt interlocutori foarte placuti – chiar si atunci cand o astfel de persoana este chiar seful tau. De asemenea, sunt oameni lipsiti de resentimente, ceea ce-i face pe cersetorii incapatanati parteneri foarte placuti si demni de incredere.

Dar, trebuie sa te avertizam: daca ai chef de un mic dejun regal, luat dimineata in pat, iar cersetorul tau incapatanat nu are chef de asa ceva, nici nu incerca. Si vice versa: “nu” este un cuvant care nu exista in vocabularul lor.

Avand in vedere ca cersetorului incapatanat ii place sa doarma cat mai confortabil, daca nu chiar in conditii de lux, nu-l (n-o) contrazice daca isi doreste sa se rasfete cu ce e mai bun. Ca sa ii faci o surpriza placuta cersetorului tau, comanda o saltea Dormeo Memory 2+12. O sa toarca asemnea unui pisoi si o sa uite chiar si de cinismul caracteristic…



Asta am primit participând la concursul Dormeo, dacă vreţi ce spune despre voi modul cum dormiţi click aici!!! Vă înscrieţi cu adresa de mail şi primiţi şi 10 puncte spre câştigarea unui premiu de 2000 de evro!!! E şi haios şi aduce bani!!! Succes dacă vreţi să participaţi!!!

2 comentarii:

  1. Ciudat:))))) Mama doarme asa:)))) dar eu nu am mostenit-o...pfff norocul meu, eu dorm doar cu o mana intinsa, deci cersec pe jumatate:)))) Sunt modesta....
    De fapt eu dorm mult mau ciudat,,,covrig:))) cu genunghi la gura, ai observat pozitia mea in banca, la fuckultate ...cocosata:)))
    mai dost pe burta dar cu o mana sub mine, nu cumva sa fuga:)), pe spate cu fata in sus si bratele pe piept, pozitia MORTULUI:))))
    Aaa si unde mai pui ca eu nu suport patura, cearceaful, cu ce ma invelesc sa fie pana in gat si imagineaza-ma cum imiscot nasu nasu pe afara:))) GULIVERSINA:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu credeam că se poate ca o postare așa veche să provoace interes, dar mă bucură acest lucru. Evident că nu poți să dormi într-o singură direcție! Depinde și unde dormi și cu cine dormi și când dormi (după ce te-ai epuizat și fizic și psihic dormi ca lemnul)... și depinde și de starea ta de dinate de somn: că poți să dormi mișcându-te în toate direcțiile. Aici nu sunt decât niște scheme banale.

    Oricum mulțumesc că-mi comentezi postările!!! E un lucru plăcut să ai feedback.

    RăspundețiȘtergere